Info

Mijn naam is Bellemans Wouter.

Ik heb mijn opleiding lichamelijke opvoeding genoten aan de Odisee hogeschool campus Parnas in Dilbeek.

Voor mijn eindwerk wou ik iets relevant maken waarmee ik na mijn schoolcarrière ook nog aan de slag kon. Wegens mijn grote interesse in voetbal en het jeugdvoetbal ben ik op het idee gekomen om een jeugdvoetbalopleiding uit te werken die gericht is aan ongeschoolde voetbaltrainers.

Het is de bedoeling om met mijn opleiding van start te gaan en eventueel een bijscholing aan te vragen maar hierna wel een diploma te behalen bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond. 

Mijn opleiding is grotendeels gebaseerd op het Long Term Player Development van Joost Desender. Maar buiten de boeken van de heer Desender heb ik heb ook samengewerkt met erkende ex-voetballers, kinesitherapeuten en docenten. 

Dit alles om een in mijn ogen zo goed mogelijke jeugdvoetbalopleiding te voorzien.

Mijn bedoeling is om het niveau van het provinciaal voetbal omhoog te krikken en in het bijzonder de jeugdtrainers. Uit eigen ervaring merk ik dat hier een hoge nood aan is. Niet enkel in mijn eigen club maar in vele clubs binnen het provinciale en nationale voetbal. 

Hopelijk geraken jullie een hoop verder met mijn werk. Indien u vragen heeft kan u steeds terecht op het e-mailadres: info@jeugdvoetbalopleiding.be

Succes !  

Foto Bellemans Wouter

(Nr10: Bellemans Wouter)